"ABC Про" ООД

"АВС ПРО" ЕООД - Курсове за обучение

 

Address: Адрес: бул. "Цариградско шосе №123, София 1712

 

Phone: Телефон:02/9744777

Mobile: Мобилен:0885 199 140

 

 

 

Шофьорски курс

Обучение за категориия "В"

 

- Двуседмичен курс теория.
Лекциите се водят в учебния център на фирмата по график.

 

- Практическо обучение.
На ден се взимат по 2 моточаса като те се уговарят с инструктора в удобно време и за двете страни

 

- Вътрешен Изпит

 

- Изпит пред ДАИ

 

Контролни точки

Веднъж годишно водачите на МПС могат да възстановяват до 1/3 от лимита, т.е. не повече от 13 контролни точки.

 

Автошкола ABC Про предлага възстановяване на отнети точки чрез допълнително обучение.

Шофьорски курсове, Курсове по кормуване

Обучението протича в няколко направления за повече информация може да се свържете с учебен център за шофьорски курсове и обучение на кандидати за шофьорска книжка на тел: 0885 199 140.

1. Практика

avtokurs-sofia-abc-proПо време на практическото си обучение вие ще управлявате специално модифициран учебен автомобил в присъствието на инструктор. Автомобилът не се различава много от всеки друг, който срещате по улиците в допълнение към надписите на учебния център има добавени и табели с отличителен знак за учебен автомобил. Разликата е, че инструкторът който се седи в дясно до вас има два педала – съединител и спирачка. Така той може да контролира, както потеглянето, така и спирането на автомобила във всеки един момент. Допълнително са монтирани и допълнителни огледала за обратно виждане, настроени по местоположението на инструктора. Имайте предвид, че в автомобила са монтирани и камери, които се използват за контрол на Държавна автомобилна инспекция върху учебните центрове и по тях може да се докаже, че учебният час наистина е проведен.

Практическото обучение трае минимум 31 учебни часа, като в това време влиза както градско,така и извънградско шофиране.

2. Теория

В определен брой учебни часове преподаватели от учебния център ще ви разяснят положения от правилника за движение по пътищата и основите на устройството на автомобила, които ще са ви от полза по време на шофирането в реални условия.

3. Вътрешен изпит

Когато покриете минималния хорариум от часове практика и теория, съгласно изискванията на Наредбата трябва преминете вътрешен изпит. Той се провежда в рамките на учебния център и от неговите специалисти. Той имитира в пълна степен истинския изпит, като начин на провеждане и критерии за успешно преминаване. Покриването на вътрешния изпит е задължително условие за допускането до същинската част.

4. Първа помощ

В допълнение трябва да преминете успешно курс по оказване на първа долекарска помощ при Българския червен кръст. Там ще научите как да правите дишане уста в уста, каква е максималната скорост, с която можете да транспортирате до болницата пострадал от катастрофа и др. Запомнете! Задължително е да окажете помощ на пострадалите, в случай че забележите пътен инцидент.